הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוז
1 לימון
2 אפרסקים
2 כפות סוכר
1 ליטר יין אדום מצונן
50 מ"ל ברנדי
1 כוס מים מינרלים צוננים
אופן ההכנה
מבשלים מעט את התפוז והלימון במים רותחים. חותכים את הקליפה של שניהם בצורת ספירלה. חותכיםן את בשר הפרי לקוביות. קולפים את האפרסקים, חוצים אותם וחותכים את בשרם לקוביות. מניחים את הפירות בקערת זכוכית גדולה. מפזרים מעט את הסוכר ויוצקים את היין והברנדי. יוצקים את המים ומערבבים. מגישים קר כקרח עם קליפת התפוז והלימון כקישוט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון