הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם לחם לבן
7 כפות חלב
6 כפות שמן זית
150 גרם בייקון חתוך לקוביות
200 גרם נקניקיות צ'וריסוס פרוסות דק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 שיני שום קצוצות דק
חצי כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
מלח
אופן ההכנה
חותכים את הלחם לקוביות יום לפני השימוש. מניחים בקערה ומשפריצים עליו את החלב. משהים ללילה. מחממים את השמן במחבת ברזל ומטגנים קלות את הבייקון. מוסיפים את הצ'וריסוס ואת הפלפל האדום לטיגון קל. מוסיפים את השום והלחם ומטגנים עד שהלחם מזהיב. מתבלים במלח ובשני סוגי הפפריקה. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון