הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שקדים קלופים
1 ליטר חלב
חצי כוס סוכר
1.5 כפיות סוכר ווניל
1 מקל קינמון
2 כפות עמילן תירס
3.5 כפות שמנת מתוקה
קרוטונים מתוקים (ע"ע)
אופן ההכנה
קולים את השקדים במחבת יבשה וכותשים אותם בעזרת עלי ומכתש. מרתיחים בעדינות את החלב עם הסוכר, סוכר הווניל ומקל הקינמון. מוסיפים את עמילן התירס ואת השמנת ומערבבים. מוסיפים את השקדים הכתושים. מביאים את הנוזל לרתיחה בשנית לזמן קצר. מסירים את מקל הקינמון ומגישים בקעריות המרק בעזרת הקורטונים המתוקים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון