הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חבילה גבינה "טוב-טעם" או טובורג
2 כוסות קמח תופח
1 חבילה מרגרינה
קורט מלח
2 כפיות סוכר לטעם
למלית -
1 חבילה גבינה "טוב טעם" או 250 ג"ר טובורג
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
1 שמנת חמוצה או גבינה לבנה 5% לדילול
(הגבינה צריכה להיות די קשה ונוחה למלית).
להמתיק מעט ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.
אופן ההכנה
1 בקערה שמים את חומרי הבצק ולשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
2. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
3. מקמחים משטח עבודה ומרדדים בעזרת מערוך מערוך.
4. בעזרת כוס רחבה קורצים עיגולים גדולים
5. ממלאים מהגבינה באמצע העיגול ווסוגרים לצורת סהרון.
לסגור היטב ולהדק היטב.
6. לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום. (כ 25 דקות)
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון