חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


Bulgogi מאכל קוריאני מקורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מספר קוריאני באנגלית אשר תורגם ע"י.
Bulgogi מאכל קוריאני מקורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מספר קוריאני באנגלית אשר תורגם ע"י.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר מותניים
4 כפות סויה רגילה
2 כפות מים
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
1 שן שום כתוש
3 כפות סויה (שחורה)
1 כף שמן שומשום
1 כפית ממרח שעועית
1 כף סוכר
1/4 כפית פלפל חריף (סודניה)
1/2 כף זנגביל טרי חתוך דק
1 כף גרגרי שומשום קלויים
1 כף שמן
לרוטב
כמה טיפות טבסקו
מלח
1 שן שום כתוש
1 כפית גרגרי שומשום קלוי
1 כפית בצל ירוק קצוץ דק
1 כף שמן
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחתוך את הבשר לרצועות דקות מאד
לחבוט בבשר עד לשטוח מלא (פעם היינו מכינים שניצלים עם פטיש אלומיניום)
לחתוך לרבעים
הוסף את שאר המרכיבים והבשר לקערה וערבב
הכן את הרוטב ע"י ערבוב כל המרכיבים לתמיסה אחת.
הוסף לבשר והנח בצד ל4-5 שעות או אם מעוניינים ליותר זמן אז במקרר .
בווק חם מאד להוסיף 2 כפות שמן ולחמם עד שרואים עשן
להכניס את הבשר ולהקפיץ עד שמוכן משני צדדיו.
להגיש על מצע אורז לבן.
מגיש: gilai
מקור: ספר בישול קוריאני
שתף את המתכון